Navigáció

Oldal elküldése e-mailben

Tartalom

Őszi hulladékgyűjtés

Typ: egyéb
K Ö Z L E M É N Y

Zselíz város tájékoztatja a lakosságot, hogy 2022. október 24-től   november 4-én 10.00 óráig kiselejtezett elektromos és elektronikus készülékek, akkumulátorok és más veszélyes hulladék – oldószerek, savak, lúgok, növényvédő szerek, festékek, ragasztók – gyűjtését szervezi a (vasúton túli) Karolina felé vezető országút mellett található gyűjtőudvarban, nyitvatartási időben.

Az elektromos és elektronikus készülékek, valamint az akkumulátorok nem lehetnek szétszerelve. Más veszélyes hulladéknak a saját, jól zárható csomagolásában (dobozban, palackban) kell lennie.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a gyűjtőudvar, nyitvatartási időben az egész év folyamán a

  • nagy terjedelmű hulladék (olyan hulladék, amely a mérete miatt nem fér el az általában használatos hulladékgyűjtő edényben)
  • kerti szerves hulladék (kaszált fű, gallyak, ágak, stb.)
  • kis tömegű építkezési hulladék (beton, tégla, csempe, talajlap, stb.)
  • osztályozott papír, üveg és fa hulladék elhelyezésére kijelölt hely.

Kérjük lakosainkat, hogy az egyes hulladékfajtákat már elkülönítve hozzák a telepre, és kövessék az üzemeltető munkatársak utasításait.

Az építkezési hulladék elhelyezéséért fizetni kell, a többi, fent említett hulladék elhelyezése ingyenes.

Felhívjuk tisztelt lakosaink figyelmét, hogy hulladékot  a kijelölt helyen kívül elhelyezni tilos! (Pl. bútort közterületen szemétgyűjtő konténer mellé.)  Ennek a tilalomnak a megszegéséért az elkövető személy 1500 euróig terjedő bírsággal sújtható.


Készítve: 23. 9. 2022
Legutóbbi frissítés: 26. 9. 2022 08:14
Szerző: Správce Webu